rólunk

A Gábriel Segítő Közösséget Gábriel Péter és a hozzá tartozó cégcsoport, valamint önkéntesekből álló csapata azért hívta életre, hogy krízishelyzetbe került és nehéz körülmények között élő családok, gyermekek és szüleik életét segítse. A közösség legfőbb célja a nélkülözők megsegítése és a nekik felajánlott adományok eljuttatása.

Az egyesület formájában működő Gábriel Segítő Közösségnél bárki jelentkezhet, aki úgy érzi, hogy segítségre van szüksége. Valamint várjuk további önkéntes segítők jelentkezését, akik szívesen támogatnának rászoruló gyermekeket, családokat bármilyen adománnyal.

Milyen adományokat fogadunk és juttatunk el? Ruhaneműt, tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodó szereket, bútorokat, játékokat és olyan használati tárgyakat, amelyekre egy családnak szüksége van.

A tárgyi felajánlásokon kívül egyéb hasznos szolgáltatások felajánlását is szívesen fogadjuk és közvetítjük, úgymint: villany-, víz-, gáz- fűtésszerelés, festés, egyéb munkák.

 

Országszerte fogadjuk önkéntesek jelentkezését, akik a felajánlott adományok kiszállításában és átadásában tudnak alkalmanként vagy rendszeresen segíteni.

A felajánlásokat minden esetben személyesen mi vagy önkénteseink adják át, így adományozóink is biztosak lehetnek abban, hogy felajánlásaik olyan helyre kerülnek, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.

A KÖZÖSSÉG MEGÁLMODÓJA

GÁBRIEL PÉTER – Törődjünk egymással!

Egy olyan közösség életre hívása volt a célom, ahol az emberek pozitív irányban használhatják a közösségi média erejét és saját lehetőségeiket. A kezdetektől fontosnak tartottam, hogy az elesetteket és a rászorulókat a pénzbeli támogatás kihagyásával, adományok formájában segítsük.

Mindent megteszek azért, hogy ösztönözzem az embereket, lehetőséget és eszközt biztosítsak közreműködésünkkel, hogy a mások számára még értéket képviselő, de már feleslegessé vált dolgaik újra felhasználhatóvá váljanak és olyan háztartásba kerüljenek, ahol nem csak a helyet foglalják a tárolóban.

Az alapításkor célkitűzésem volt, hogy az embereket közelebb hozzam egymáshoz, ezért akár szakmunkás segítséget is fel lehet ajánlani, ha valakinek például leégett a háza és az újjáépítésben segítségre van szüksége.

Közösségünk önzetlensége, tiszta lelkülete, hitelt érdemlő ereje abban rejlik, hogy mindenki, aki részt vesz az adományozásban, beleteszi a saját energiáját a folyamatba azzal, hogy a saját lehetőségeihez, képességeihez mérten megteszi a legtöbbet a rászorulókért, és személyesen vállal szerepet.

Bárki lehet a közösségünk tagja, aki valamilyen módon segíteni szeretne! Adományként felajánlható ruhanemű, lábbeli, játék, iskolai felszerelés, lakásfelszerelés, bútor, műszaki cikkek stb., valamint tartós élelmiszer, tisztálkodó-, tisztítószer, és egyéb hétköznapi szükségletek. A segítség lehet az előzőekben említett feleslegessé vált dolgok adományként történő felajánlása, a mások által felajánlott adományok eljuttatása a rászorulókhoz, vagy a központi raktárunkban önkéntesként való segédkezés az adományok összeállításában.

A közösség finanszírozását magánemberként én látom el, és biztosítom a működés feltételeit. Önkéntes társaim a közösség tagjai, akik szeretettel segítenek megoldani a rászorulók problémáit akár órákon belül is.

Szeretném, hogy az emberek sajnálat helyett megértést, segítséget és jó érzéseket ajándékoznának a nehéz helyzetben élőknek.

MUNKATÁRSAINK

Vona Hedvig Viktória

Elnökhelyettes, vezető koordinátor

Fittler Diána

Alapító tag

Takács Barbara

Főtitkár

ÉN IS ADOMÁNYOZÓ LESZEK

FELVESZEM A KAPCSOLATOT

NEM TUDJUK SZAVAKBAN KIFEJEZNI AMIT ÉRZÜNK! HATALMAS ANYAGI SEGÍTSÉGET ÉS LELKI TÁMOGATÁST KAPTUNK A KÖZÖSSÉGTŐL

M. Alex

HÁLÁSAK VAGYUNK GÁBRIEL PÉTERNEK ÉS TELJES CSAPATÁNAK! EGY ÁLMUNK VÁLT VALÓRA!

C. Viktória

FÉLIG SÍROK FÉLIG NEVETEK! MÉG MOST SEM HISZEM EL HOGY ENNYIRE BOLDOGGÁ TETTÉK AZ ÉN KICSIKÉMET! KÖSZÖNÖM!

K. Angéla