GÁBRIEL ÉLMÉNYNAPOK

“Szeretsz játszani? Szeretek!

És tudsz is? És tudok is!”

Fodor Ákos

Gábriel Péter és a hozzá tartozó cégcsoport, valamint meglévő és leendő támogatóink finanszírozásával és önkéntes segítőink szerepvállalásával várjuk rászoruló gyermekek szüleinek jelentkezését. Budapesten az általános iskola 1-4. osztályos, továbbá vidéken óvodás és az általános iskola 1-8. osztályos korú gyermekek szüleinek jelentkezését várjuk az adott évben meghirdetett Gábriel Élménynapokra.

 

A jelentkezés Facebook-oldalunkon keresztül történik, üzenet formájában

 

 Az alábbi adatokat kérjük, feltétlenül küldjék el a jelentkezésnél:

– lakcím (kizárólag a város)

– mobiltelefonos elérhetőség

– a családból érkező gyermekek létszáma

– a gyermekek életkora, keresztneve

– óvodai korcsoport (pl. középső csoport) és iskolai korosztály megnevezése (pl. negyedik osztályos)

Helyszín

 

A Gábriel Élménynapokra történő érkezés a szülőkkel vagy meghatalmazással rendelkező, nagykorú testvérrel, rokonnal lehetséges, az előzetesen átadott és kitöltött dokumentumokkal együtt.

A Gábriel Élménynap helyszíne Budapesten:

MARGITSZIGET, Zenélő kút (nem szökőkút!), délelőtti órákban

Távozás helyszíne a szülőkkel:

Vigadó tér HAJÓÁLLOMÁS, délutáni órákban

Milyen élmények várhatóak ebben a pár napban?

 

Egész napos, szeretetteljes törődés, beszélgetések, sok nevetés és jó kedv.

Maradandó, felejthetetlen élmények: 

arcfestés, lufihajtogatás, vattacukor, pattogatott kukorica, labdajátékok, tollasozás, ugrókötelezés, fogócskázás, kézműves foglalkozás, játékos angol foglalkozás, sorversenyek, mondókázás, éneklés, aerobic vidám zenére, ugrálóvár és védőhálós, zárt trambulinozás.

Szakember oktatásában:

“Legyél Te is életmentő!” foglalkozás: újraélesztés ovis kortól és a sebellátás alapjai.

Budapesten a Gábriel Élménynapok zárásaként a Margitszigettől a Vigadó térig sétahajózásra visszük a gyermekeket, ezért minden érintett napon a Vigadó téren lehet átvenni a gyermekeket.

 

Az egész napos étkezés biztosított a gyermekeknek.

Vidéki helyszínen tartandó Gábriel Élménynapokat létszám függvényében hirdetjük meg.

Amennyiben támogatná a Gábriel Élménynapok gördülékeny menetét, úgy szeretettel fogadjuk szívószálas üdítő, szörp, müzli szelet adományozását.

Jelentkezz önkéntes segítőnek, diákként is

Gábriel Péter és a hozzá tartozó cégcsoport, valamint meglévő és leendő támogatóink finanszírozásával és önkéntes segítőink szerepvállalásával kerül minden évben nyár végén megrendezésre a Gábriel Élménynapok.

A rászoruló, résztvevő gyerekek szüleinek jelentkezése mellett olyan önkéntes segítők jelentkezését is fogadjuk, akik akár diákként, a kötelező iskolai közösségi szolgálat 50 óráját itt, adomány formájában teljesítenék.

Budapesten és vidéken is fogadjuk önkénteseink jelentkezését, hogy a Gábriel Élménynapok felejthetetlenek legyenek a rászoruló gyerekek számára.

Ezt az adományozási formát mi akár az 50 órás, kötelező közösségi szolgálat keretén belül is tudjuk kezelni, és igazolást állítunk ki a diákok számára.

Ennek időtartama: 2-3 órától kezdve félnapos szolgálaton át, akár egész napra is szólhat.

A Gábriel Élménynapok szeretettel, örömmel és törődéssel töltik meg rászoruló gyerekek napjait, arra biztatjuk, hogy diákként, önkéntesként Te is élje át az adományozás effajta örömét!

Élménynapok